Altrat

En liten Halloween box - titt box
Ha det så gott och hoppas att Du tittar in i morgon ;)

Kram
Tjocka Tanten
Halloween box


Hoppas att Du får inspiration!

Kram
Tjocka Tanten
Höst Ägg


Ha en bra pysseldag i höstmyset!

Kramar
Tjocka Tanten
Julstrut av TeePee Card


Ha det så jättebra och titta gärna in i morgon igen ;)

Kramar
Tjocka Tanten
Namnskylt


Hoppas att vi syns under veckan för det kommer mer...

Kramar
Tjocka Tanten
Pumpa bordsdekoration :)


Hej : )

Jag har fastnat för Halloween och orange. Dessutom försöker jag använda lite gamla papper, så att jag kan fylla på med nya till mässan ; )


Jag vek ett papper på mitten och klippte till en pumpamall. Sedan använde jag denna som mall och gjorde en till mall som var ca 05,cm större runt om.

Jag klippte till 7st orange och 7st mönstrade pumpor samt några "tygbits rutor". En orange och mönstrad pumpa klippte jag isär på mitten - de blir omslag. Detta för att jag vill kunna fälla ihop min pumpa när jag ska förvara den.

Jag chalkade delarna med Versa Color "171 Pinecone" samt med Distress Stain "Antique linen". DS gör att Versa Colorn flyter ut lite och blir mjukare. Sedan var jag tvungen att "Skvätta" lite med diverse Distress Stains - det är så kul.


Jag klistrade på infärgad gasbinda på varannan pumpa med dubbelhäftande tejp. Sydde fast de möstrade delarna på de orange och slutligen sydde jag fast de små rutorna.

 

Efter detta tejpade jag ihop mina delar. Innan jag tejpade fast mina isärklppta "omslag" fäste jag fast ett organsaband på varje sida så att jag kan knyta en fin rosett - varesig pumpan är uppfälld eller ihopfälld ; )


Som "pumpaskaft" tvinnade jag gasbinda och tyll som infärgats lite olika. Denna fäste jag sedan med tejp och syde fast i ryggen på pumpan. Det går bra att öppna den ändå då gasbindan inte är så hårt rullad.På framsidan när pumpan är stängs klistrade jag en jättefin stämpel från Magnolia. Stämpel har min svägerska Sarah målat.

Många Kramar
Tjocka Tanten
Godisskålar till HalloweenKramar
Tjocka tantenAsk av Popcorn

Hej DÅ PopconEgentillverkad verktygsväska ;)Hej igen ;)
Här har jag använt en "Corona öl-box" som stomme. Denna har jag sedan klätt och "pimpat" lite. Jag började med att måla allt vitt.


När jag klärin saker gör jag det ofta i lösa bitar.
  

Jag ritade av sidorna på vit cardstock som jag sedan jobbade vidare på.
  

Jag tar sida för sida och gör allt färdigt på bordet INNAN jag sätter fast det hela stycket på rätt ställe. Detta gör att allt blir lättare att hatera och jag minskar risken att fläcka ner när jag chalkar etc. Dessutom tycker jag mycket om att sy och då måste det vara platt ;)


Det var så kul att göra denna och riktigt få frossa i bling och rosa. Jag är ju annars mest grön. Lite grönt finns det nog på allt jag gör, fniss.


 Du kan klä in en box och sätta tillbaka ölflaskorna och ge bort i "grill-present" eller fylla boxen med pennor, blommor etc.


Hoppas att ni blir sugna ;)


Kram Tjocka tanten