Suss

Detta är jag; Suss


Namn: Suss

Ort: Jag bor i en liten by i Dalarna

Familj: Min underbara man

Scraphistoria: Kom i kontakt med ”scrappningen” genom min dotter. Hade lovat mig själv att jag inte skulle börja med någon mer hobby, eftersom jag är lite av en ”periodare” och har mycket jag sysselsätter mig med. Men nu har jag åkt fast och är där sedan 2009.

Scrappar: Jag tar lång tid på mig för en LO, jag skyndar väldigt långsamt. Altrar mest tändsticksaskar!

Blogg: Jag har den här tillsammans med Tjocka tanten och Popcorn.

Nick på forum: Suss. Min pappa brukade kalla mig Suss förr, sen väcktes namnet till liv igen av en kär vän för drygt 20 år sedan.

När jag inte scrappar: Arbetar jag som förskolelärare, umgås med släkt och vänner – gärna över en god middag. Jag tycker om att måla, syr smått och gott, bland annat Waldorfdockor. Jag gör handdockor, broderar och går på loppisar när tillfälle ges. Men det viktigaste är att umgås och ha det bra med mitt barnbarn.

Scrapstil: Jag har ingen speciell stil, men tycker mycket om vintage, rosor och glitter. Scrapformat: Har bara gjort 6 LO på 30X30, men tändsticksaskar är ett utmärkt format.

Scrapformat: Jag har bara gjort ett fåtal LO:s och då på 12”x12”. Att altra tändsticksaskar är mer min grej; ett utmärkt format!

Favoritpapper: My Minds Eye och Maja Design är fina. Helst föredrar jag papper som glittrar.

Favoriter just nu: Att stämpla och embossa!

Erfarenheter: Jag har knappt några!

Inspireras av: Tjocka tantens och Popcorns pysseldagar för oss nyentusiaster! Jag tittar också i tidningar och olika bloggar för inspiration.

Viktigaste med scrappandet är att fånga något som passar och berör till den jag scrappar till.

Vill bli bättre på: att färglägga stämlade motiv. Jag skulle även vilja kunna fler namn och uttryck i scrapvärlden!

Som en del av ”Pyssel Trion” vill jag inspirera andra att våga försöka och prova på och att finna glädjen i att skapa.


Ha det så bra!

SussSida med Suss alster..
Kontakt med mig här


Jätte fina påsar!Hej.
När jag nyligen fyllde år fick jag dessa underbara linnepåsar av Suss. Hon gör dom själv och jag ska be henne att lägga ut en beskrivning ;)


Visst är dom vackra och passar utmärkt att förvara allt från matvaror till småplock i. Jag har mina i köket med "salladsnötter" och solrosfrön i.


Tack Suss! Jag tänker på dig varje gång jag är i köket. Tycker ni att dom här var fina så titta in i morgon så ska jag visa vad jag mer fick som Suss gjort ;)

Kramar Tjocka Tanten


Dörrstopp av Suss


Hej.

Här kommer resten av det som Suss skapande och som jag fick i födelsedagspresent. Tack igen ;)


Hon har sytt en påse av linne tyg, grönt som är min favo färg ;) Hon har måttat storleken på dörrstoppen och klippt till en bit av det gröna linnetyget. Sedan har hon stämplat med olika stäplar på ett annat tyg och skapat ett fint motiv. Detta har hon sedan klippt ut med en mönstersax och sytt på linnetyget. Slutligen har hon sytt en påse av allt ihop och fyllt den så att den är tung.
Jag ska åter igen be Suss om en beskrivning ;)

Hoppas att ni blivit inspirerade;)

Kramar Tjocka Tanten