Popcorn
Detta är jag - Popcorn


Namn: Popcorn
Ort: Karlstad/Värmland

Familj: Jag bor i ett litet hus med min sambo och vår underbara dotter som vi fick i juni 2008.

Scraphistoria: Via Tjocka tanten blev jag inspirerad; hon talade varmt om en före detta scrapförening i Karlstad som jag också blev medlem i. Via ABF hyrde föreningen en lokal där alla grejer fanns i ett inlåst skåp. Tack vare Tjocka tanten är jag scrappare idag och älskar denna hobby.
Scrappar: Är lite av en periodare då det gäller scrap; mest höst och vinter. I början gjorde jag mest kort, sedan har jag utvidgat mina vyer – gör det mesta…
Blogg: Som scrapblog har Tjocka tanten och Suss, som är min underbara mamma, denna blogg med mig.
Nick på forum: Popcorn. Vi fick veta rätt tidigt att jag var gravid, och då jämförde min sambo den lilla i magen med ett popcorn.
När jag inte scrappar: Försöker jag att träna. Jag älskar att umgås med mina vänner och naturligtvis min superfamilj. Ursprungligen kommer jag från en by i Dalarna och där har jag kvar mina föräldrar (jag har turen att ha två par…!), min bror och stora delar av min släkt, så dit brukar vi gärna åka.
Scrapstil: Vintage framförallt, men jag vill gärna tro att jag inte har någon speciell stil. Men tittar jag på saker jag har gjort är det mycket i olika rosa färger, mycket hjärtan & fjärilar med i gammaldags stil. Älskar att dekorera med blingbling.
Scrapformat: När jag har gjort LO:s för att själv sätta i album har jag mest scrappat i 12"x12", men numera tittar jag åt andra format och ser fler fördelar med mindre format än vad jag gjort tidigare!
Favoritpapper: Som jag skrev tidigare är rosa "min" färg. Ser också helst att papper är dubbelsidiga. Så ett papper med två sidor i rosa toner gläder mitt scraphjärta...!
Favoriter just nu: När det gäller papper tycker jag mest papper från My Minds Eye, Graphic45, Pion & Maja Design. När det gäller dekorationer älskar jag det mesta från Tim Holtz.
Erfarenheter: Jag har inte varit med i något designteam någon gång, men hållit på med den här mysiga hobbyn sedan 2006 ungefär.

Inspireras av: Tjocka tanten! Det var ju hon som styrde mig in i detta. Hon är en himla go' vän som ju också har scrappandet som stort intresse.
Viktigaste med scrappandet tycker jag är att skapa fina minnen, både åt mig själv och åt andra. Vare sig man gör kort, LO:s, altrar något eller gör annat själv blir det ju mer personligt. Att se att det ligger en tanke bakom skapandet är viktigt tycker jag.
Vill bli bättre på att stämpla! Jag stämplar väldigt sällan och är dessvärre inget bra på det. I och för sig kan man ju heller inte bli bättre då man ju inte tränar...! Jag tycker verkligen det finns SÅÅ många SÅÅ fina (speciellt tycker jag om när stämplarna är färglagda).
Jag skulle även vilja bli bättre på att använda en skalpell/kniv. Detta har jag provat många gånger, men får inget bra resultat alls. Så utan min skärmaskin när jag avtappar är jag rätt låst...
Som en del av ”Pyssel Trion” vill jag väcka intresset för scrapbooking för fler. Det är en mycket avslappnande hobby som ger lugn och harmoni i tillvaron. Med mina alster jag visar på vår blogg vill jag att andra ska se vad man kan göra själv.
Må så gott
Popcorn
Kontakta mig här    Ask av Popcorn

TEXT

Hej DÅ Popcon  


 

En första LO av Poppcorn ;)

Hej!
Tjocka tanten & jag hade en pysseldag och jag gjorde bland annan denna LO. Bilden visar min dotter som är poserar med sin älskade kanin, därav titeln.

Denna blogg är under konstruktion och vi håller på och lär, så ha tålamod med oss...

Kramar Poppcorn